Zingeving

Zingevingstherapie Zwolle

Zingevingsvraagstukken

Langzaam begint het erin te sluipen, als een dief in de nacht. Achteraf gezien weet je dat je de signalen al eerder hoorde. De gedachten zijn steeds moeilijker te stoppen.

Gedachten als: is dit het nou? Waar doe ik het voor? Is dit nu waar ik het voor doe? Waar gaat het heen met het leven? Ik weet het niet meer!

Vaak komen er nog wat lichamelijke klachten bij kijken. De vermoeidheid, spierspanning, algehele lusteloosheid en dan weer; het niet weten waar je heen kunt met je energie.

Je omgeving herkent vaak de signalen al eerder. Vaak trachtten ze met tips en goede raad, jou een andere weg te laten zien. Vaak zijn het wegen die goed bedoeld zijn en toch weer niet voor jou begaanbaar. Soms hoor je eens een huisarts, familie, een goede vriend over een therapeut of psycholoog, daar hou je vaak verre van.


Zingeving

Uiteindelijk komt het besef

Uiteindelijk komt het besef; het kan niet langer meer zo. Je weet, dat je eerder anders was. Je had een doel, je wist waar je het voor deed. Ondertussen weet je, dat je er niet zelf meer uitkomt of dat het wel een hele lange weg is om alleen te begaan.

Kom dan eens naar mijn praktijk en we gaan samen op onderzoek uit. We analyseren je probleem en pakken het aan. Jij doet het en ik begeleid je om verder te komen. Je gaat leren letten op de signalen. Het hoeft je niet meer te overkomen.

Je neemt door de therapie en coaching zelf het heft weer in handen. Je merkt hierdoor dat je weer greep hebt op je leven, net als eerder, alleen nu completer, sterker en wijzer.

Maak nu een afspraak, want er is wel degelijk een andere weg voor jou!

Edwin
Geregistreerd bij VIT en RBCZ

Neem contact op