EMDR Zwolle

EMDR therapie Zwolle

EMDR-therapie Zwolle

Wil je snel jouw leven weer in de hand hebben, de lading rond je angst of trauma drastisch verminderen of laten verdwijnen? Door EMDR in te zetten binnen een therapie traject kan je het aantal sessies aanzienlijk verkorten.

Binnen de therapie wereld is EMDR (eye movement desensitization and reprocessing) snel een begrip geworden. Het is een jonge therapievorm ; in 1989 is EMDR door de Amerikaans psychologe Shapiro ontwikkeld. Wegens de verbluffende resultaten en vele (wetenschappelijke) onderzoeken is het omarmd in zowel de psychotherapie, als in de medische wereld.


EMDR therapie

PTSS, angst, fobie, trauma

Van oorsprong wordt met EMDR therapie PTSS (post traumatische stress stoornis), angst, fobie en trauma behandeld. Tegenwoordig wordt EMDR ook toegepast bij medische missers, werk gerelateerde problemen, emotionele verwaarlozing, onzekerheid (beelden, gedachten, gevoelens) voor de toekomst en geweld-ervaringen.

In de therapie bij mij pak ik niet enkel de lading van je probleem aan, maar ik maak EMDR integratief. Dit houdt in dat eerst de lading wordt verminderd, om vervolgens in een verdere behandeling weer te leren genieten van het leven.

Neem contact op met mij en we stemmen af wat het beste bij jou past.

Edwin
Geregistreerd bij VIT en RBCZ

Neem contact op