Relatietherapie Zwolle

Relatietherapie Zwolle - Relatietherapeut Edwin

Relatieproblemen

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Zwolle?

Mijn naam is Edwin Hamelink-Westerhof. Als therapeut en relatietherapeut ben ik geregistreerd bij de VIT en RBCZ.

Een relatie begint vaak met verliefdheid. Na verloop van tijd kan er langzaam iets in een relatie veranderen. Voor de één duurt dit maanden en voor de ander vele jaren. Er komen onderling irritaties en dit gaat een eigen leven leiden in de relatie. En er kan een sleur ontstaan.

Vaak zie ik bij koppels dat de conflicten in een traag proces zijn ontstaan. De nadruk komt dan meer op de verschillen te liggen in plaats van de overeenkomsten, die voor de verbinding zorgen. Kleine irritaties, zoals de tandenborstel die op de verkeerde plek ligt en de schoenen die altijd voor de deur staan, kunnen uitgroeien tot breekpunten.


Relatietherapie

Wat is jouw aandeel?

Een druk leven met allerlei verantwoordelijkheden kan leiden tot het langs elkaar heen leven.

Daarnaast zie ik ook vaak mensen, waarbij de relatiecrisis vanuit een onverwachte hoek is gekomen. Zonder enige waarschuwing is een van twee (emotioneel en/of fysiek) vreemd gegaan. Ook andere emotionele gebeurtenissen zoals het overlijden van dierbaren, verlies van werk of gezondheid, kunnen voor relatieproblemen zorgen.

Relatietherapie en partnerrelatie communicatie helpt bij de bewustwording van de onderlinge rollen, het inzien van je eigen aandeel in de problemen, en de oplossing naar iets anders. Een omslagpunt kan al liggen bij bewustwording van de wederzijdse (soms wel en soms niet uitgesproken) irritaties.Review
“In de relatietherapie hebben we allebei een persoonlijke groei doorgemaakt en een goede manier van ontlading gehad en aangeleerd. We doen dit nu ook in onze relatie.

We communiceren weer met elkaar. We nemen tegenwoordig wekelijks de tijd om echt even met elkaar te praten. We zien groei en toekomst met elkaar. Edwin bedankt voor alles.”

Jennifer en Nico

sterren-5-scoreSoorten relatieproblemen

Jullie kunnen bij mij terecht voor veel verschillende soorten problemen die in een relatie kunnen voorkomen, zoals:


Een andere richting op

Willen jullie ook weer een andere richting op met jullie relatie en een oplossing voor de huidige situatie?

Jullie kunnen snel terecht. Hebben jullie nog vragen of willen jullie een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Edwin
Geregistreerd bij VIT en RBCZ

Neem contact opReview
“Jammer dat we de eerste sessie relatietherapie niet op camera hebben opgenomen, dan hadden we het terug kunnen zien. Twee mensen die boos zijn en elkaar verwijten. Op het punt onze relatie te beëindigen. Nu gaan we weer samen verder. We hebben elkaar opnieuw leren kennen, leren begrijpen en met elkaar te praten.”

Lidy en Jan

sterren-5-score

Veelgestelde vragen

Met welke relatieproblemen kunnen we bij jou terecht?
Veel voorkomende relatieproblemen in mijn praktijk zijn affaires en ontrouw, bindingsangst, conflicten en ruzie, intimiteitsproblemen, scheiden of blijven, verlatingsangst.
Relatietherapie Zwolle >>

Kan ik ook terecht voor individuele therapie?
Ja, je kunt in mijn praktijk ook terecht voor individuele therapie.

Kunnen we een afspraak maken?
Ja, je kunt een bericht naar me sturen om een afspraak te maken. Dat kan meestal op korte termijn.
Contact met Edwin >>