Ervaringen van cliënten

Therapie Zwolle - Therapeut EdwinTherapie Zwolle – Edwin

5 / 5 sterren –
“In de relatietherapie hebben we allebei een persoonlijke groei doorgemaakt en een goede manier van ontlading gehad en aangeleerd.
We doen dit nu ook in onze relatie.

We communiceren weer met elkaar. We nemen tegenwoordig wekelijks de tijd om echt even met elkaar te praten. We zien groei en toekomst met elkaar. Edwin bedankt voor alles.”

sterren-5-score
Therapie Zwolle – Edwin

5 / 5 sterren –
“Jammer dat we de eerste sessie relatietherapie niet op camera hebben opgenomen, dan hadden we het terug kunnen zien.

Twee mensen die boos zijn en elkaar verwijten. Op het punt onze relatie te beëindigen. Nu gaan we weer samen verder. We hebben elkaar opnieuw leren kennen, leren begrijpen en met elkaar te praten.”

sterren-5-score
Therapie Zwolle – Edwin

5 / 5 sterren –
“Edwin, je stelde veelal ‘rotvragen’. Het is wat ik nodig heb gehad, want ik ben het nu anders gaan doen in de relatie met mijn vrouw.

Ik begrijp en heb geleerd om initiatieven te nemen en weer te communiceren. Ja het is confronterend, de relatietherapie en de individuele sessies. Maar het is het dik waard geweest.”

sterren-5-score
Therapie Zwolle – Edwin

4 / 5 sterren –
“Ik ben hartstikke burn-out gegaan en dat is zeer pijnlijk. Te moe en angstig voor woorden. ook was ik vol ongeduld bij Edwin om er weer uit te komen.

Edwin het ging voor mij in eerste instantie te langzaam. Toch was jouw geduld nodig om eerst de stress en spanning uit mijn lichaam en situatie te krijgen. Vandaar uit kon er met therapie inzicht en verandering komen.”

sterren-4-score
Therapie Zwolle – Edwin

5 / 5 sterren –
“De hele dag maakte ik lijstjes. Hierdoor plande ik mijn dag vol om geen angst en depressie te voelen. Uiteindelijk liep ik vast. Gelukkig kwam ik bij Edwin van therapie-zwolle.

Hij leerde me hoe ik juist wel bij mezelf kan blijven. Dat ik sterk genoeg ben om wel de confrontatie aan te gaan. De lijstjes die heb ik al lang niet meer nodig en ik kan nu vrijer handelen.”

sterren-5-scoreMeer reviews kun je lezen bij mijn profiel op:

> therapiepsycholoog